Party like it's your birthday
Door: Lisanne de Snoo
Blijf op de hoogte en volg Lisanne
11 Oktober 2012 | Curaçao, Willemstad
Het is weer tijd voor een nieuw blog, want het is alweer te lang geleden!
Ten eerste wil ik even Peter, Marja, Merel, Vincent, Jorn, Lisa, Caya & Amy bedanken voor jullie lieve kaart voor mijn verjaardag! Ja de kaart is aangekomen haha! Bleek er al een week te liggen en mijn huisbaas zegt niks tegen me! De kaart hangt nu gezellig aan mijn muur!
Het was vorige week woensdag natuurlijk mijn verjaardag! Ik ben dinsdag met een paar huisgenootjes naar Tantra geweest. Ik had wel even zin om mijn verjaardag om 12 uur te vieren. We waren er al om 9 uur, want van 9 tot 10 is er namelijk Happy Hour! Kwamen we daar aan, waren de bekers op, maar gelukkig gingen ze er meer halen. Aimee was er ook, dat wisten we niet van elkaar, dus dat was extra leuk. Om 12 uur hadden mijn huisgenootjes het nummer ‘party like it’s your birthday’ aangevraagd. Echt heel lief! Toen werd ik nog even gefeliciteerd door iedereen! Ik heb echt een leuke avond gehad! We gingen daarna ook nog even naar Trucky pan (van die wagentjes aan de weg met eten) en thuis hebben we nog cake op. Ik laf om half 2 in m’n bed en om half 7 ging mijn wekker weer. Dat was dus een zware dag op stage. Ik had cake meegenomen, dus ik had even wat uitgedeeld op stage. ’S Avonds ben ik gezellig met Anne, Aimee, Stephanie en Janet uiteten geweest bij de Pincho Garden. Daar hadden we van die grote vleesspiesen gegeten, echt heel erg lekker. En ik had van Aimee en Anne nog oorbellen en nagellak gehad! Echt super lief! Toen ik thuis kwam werd er nog voor me gezongen bij het zwembad door bijna al mijn huisgenootjes. En ik moest nog even op tafel staan. Hahaha echt heel leuk! Toen werd er ’s avonds nog even besloten dat ik mee ging naar het TMF café. Dat kon ik natuurlijk niet afslaan op mijn verjaardag. Toen heb ik ook een hele gezellig avond gehad. Even een dansje en een drankje gedaan. Toen lag ik ook pas weer om 2 uur in bed. Dus ik heb in totaal op mijn verjaardag maar 5 uurtjes geslapen. Langste verjaardag ooit!
Ik ben helaas geen tiener meer, maar een 20er! Ik had wel een heel dubbel gevoel op mijn verjaardag.. Ik heb het super leuk gehad en ook iedereen was echt heel lief, maar toch mis je je familie en vrienden op zo’n dag. Dus ik had het ook wel moeilijk. Ook toen ik mijn ouders aan de telefoon had, vond ik het toch heel erg raar. Ik had niet verwacht dat ik het toch zo erg zou vinden.
Nou toen was het alweer weekend, het weekend werd dit keer ingeluid op vrijdag met de Full Moon Party. Eerst heb ik nog met Aimee en twee andere huisgenootjes gaan eten bij mij. Daarna zijn we dus naar de Full Moon party geweest op Kokomo Beach. Ook dit was weer een leuke avond! Ik kwam ook een paar collega’s tegen, dus dat was ook wel leuk. Van een paar moest ik afscheid nemen, want die gingen namelijk dat weekend naar huis. Op de terugweg zijn we natuurlijk weer langs trucky pan gereden en ik ben om 5 uur gaan slapen. Ik was echt super moe.
De volgende ochtend zijn Anne en ik om 10 uur naar sportschool geweest. Ja, we hebben ons ingeschreven!! Ook zijn we gaan zoeken naar wat sportkleding, maar we hebben amper wat gevonden.
Zaterdagavond regende het een beetje en ik was echt heel erg moe. Ik ben met Anne nog een filmpje gaan kijken, maar uiteindelijk vielen onze ogen heel snel dicht. Dus toen ben ik maar om 21 uur gaan slapen. Ik werd de volgende ochtend pas weer om 11 uur wakker. Moet je nagaan hoe moe ik was, haha! Zondags heb ik eigenlijk niks gedaan, ik heb even aan school gewerkt en heb lekker niks gedaan. Ik heb ook nog even gezellig geskyped me mijn ouders en met Naomi!
Maandag op stage mocht ik dan eindelijk weer foto’s maken en beginnen met filmen. Dat is wel heel erg veel te gelijk. Maar ik vind het leuk dat ik nu wat te doen heb! Het is veel werk, maar ik vind het wel heel erg leuk! Ik ben maandagavond ook met Anne naar de sportschool geweest. Ik heb gefietst, wat hardgelopen en ik ben op de cross trainer geweest. Ik zou vanavond eigenlijk Zumba hebben, maar dat ging niet door, want vandaag is het een nationale feestdag op Curaçao. Bijna iedereen is vrij, behalve ik natuurlijk. Maar ik krijg er wel een extra vrije dag bij. Ik ga morgen met Anne bij de sportschool spinnen, dus dat wordt wel zwaar. En daarna gaan we heerlijk warm douchen, want wij verlangen naar een warme douche!
Ook moet ik morgen naar de immigratie voor mijn werk- en verblijfsvergunning (ja nu pas). Dan hoor ik of ik wel mag blijven, haha!
Hier gaat voor de rest nog steeds alles goed. Maar alles is hier wel heel vermoeiend. Stage, boodschappen doen, koken, afwassen, kleren wassen etc. Daar moet ik af en toe nog steeds aan wennen. Ik ben vanavond even met Anne uiteten geweest, want we hadden namelijk geen eten voor vanavond gehaald, maar alle winkels zijn vandaag dicht.
Ook staan er nog leuke activiteiten in de planning. Ik wil graag nog een keer naar Westpunt (mooie stranden), naar de Osterich farm (struisvogel boerderij), een introductieduik, Bonaire staat in de planning en misschien nog wel Miami! Maar dit zijn nog geen definitieve plannen hoor!
Voor de rest is het ook nog steeds mooi weer, we hadden vandaag wel wat regen en onweer. Maar het blijft nog steeds ontzettend warm. Dat is wel anders in Nederland hé? Ik zie mensen op fb over uggs en winterjassen. Ook hoor ik wat over kachels????
Haha ik zal jullie niet teveel plagen, want die hitte is ook niet altijd alles!
Bedankt weer voor het lezen allemaal! Ik voeg trouwens (nu echt) foto’s toe! Ik hoop dat jullie ze leuk vinden!
Heel veel Liefsxxx
11 Oktober 2012 - 09:11
Hetty:
Hartstikke leuk blg. Geniet er maar van. Veel werk, huishouden stappen, eten, werken, slapen!
Voor je weet sta je weer op de schaatsen. G. Hetty -
11 Oktober 2012 - 12:53
Naomi:
Hee lisan!
Vond het skypen echt heel leuk!! Had je te lang niet gezien..! Ben ook blij dat je verjaardag zo'n succes was, ondanks dat je het niet kon vieren met je familie en vrienden hier.. maar je bent gewoon 5 maanden in Curacao! en misschien ook nog naar Bonaire en Miami.. hoop dat dat gaat lukken! Echt super leuk!!
Heel veel liefs!! xoxoxo -
12 Oktober 2012 - 08:02
Sary:
Hallo Lisanne
Als ik alles lees kan ik mij voorstellen dat je geen
tijd hebt om boodschappen en koken en wassen etc.te doen,je hebt
het te druk met uitgaan en dan je werk nog.
Maar volgens mij ga je meer uiteten dan dat je zelf kookt(of niet?)
De foto's zijn ook leuk.
Geniet maar van alles(ik zou hetzelfde doen)
groetjes van Joop en Sary