I love dolphins! - Reisverslag uit Willemstad, Curaçao van Lisanne Snoo - WaarBenJij.nu I love dolphins! - Reisverslag uit Willemstad, Curaçao van Lisanne Snoo - WaarBenJij.nu

I love dolphins!

Blijf op de hoogte en volg Lisanne

18 Oktober 2012 | Curaçao, Willemstad

Lieve allemaal,

Hoe gaat het in Nederland??

Nog steeds allemaal bedankt voor het lezen van mijn blog en nog bedankt allemaal voor de felicitaties voor mijn verjaardag! Was erg leuk en lief om te lezen dat jullie nog aan mij dachten.

Ik haak weer in waar ik gebleven was, dat was op donderdag. Ik moest om 9 uur bij de immigratiedienst zijn. Ik ging wat eerder op, want ik hoorde dat het ’s ochtends erg druk is. Dus ik ging netjes om half 8 weg. Ik had de weg een beetje opgezocht via google maps en op het afspraken formulier stond een vage route beschrijving. Dus ik ging de weg op, maar ik kon het natuurlijk weer niet vinden. Er stond op de routebeschrijving de 6e weg rechts???? Ja uhh wat noem je precies een afslag rechts??? Ik was te ver doorgereden dat had ik wel door. Maar ik had het bij een benzinestation gevraagd, maar die wisten het ook niet echt goed. Toen ben ik wat terug gereden naar een ander bezinestation. Daar heb ik het bij de subway gevraagd. Het meisje achter de kassa legde het me een beetje uit. Maar er zaten Spaanse mensen in de winkel en die wilden me er wel even heen brengen. Ze zei dat het een lastige weg was om te vinden. Toen ben ik dus achter hun auto aangereden en hebben ze me voor de parkeerplaats afgezet. Echt super aardig. Wat zijn er nog goede mensen in de wereld! Toen stond ik op de parkeerplaats, maar waar moest ik heen? Ik had het aan die bewaker gevraagd en ook die heeft me (weliswaar lopend) erheen gebracht. Toen moest ik me dus aanmelden bij een tafel en kreeg ik een nummertje. Het was echt ontzettend druk binnen, er zat wel een stuk of 100 man. Maar omdat ik een afspraak had was ik zo aan de beurt. Ik was ook weer met 10 minuutjes klaar. Oja ze zeiden: kom over vier maanden je vergunning maar ophalen. Ik: Maar dan ben ik alweer in Nederland. Hun: Oke, dan laten we je wel weten wanneer het klaar is. Haha weer lekker geregeld hier. Dat was me weer een avontuur.

Op stage is het trouwens wel weer leuker. Ik heb veel meer te doen. Ik maak elke dag tijdens elke sessies foto’s. De laatste sessie met twee kinderen film ik. Dus dat is echt heel leuk. Ik mag het helemaal filmen en in elkaar zetten, daar kwam ik ook voor. Ook mag ik een opdrachtfilm maken. Dat moest van school, zodat het meer bij de opleiding past. Waarschijnlijk hebben ze een opdracht voor me. Dat mag ik dan plannen en uitvoeren en dan gebruiken ze het filmpje echt. Dus dat is echt heel erg leuk!

Van het weekend heb ik echt weer veel geslapen, was erg moe weer van stage. Zaterdags had het geregend. Je kan nu wel merken dat het regenseizoen is begonnen. Het regent en onweert hier steeds meer. Maar helaas blijft het echt super warm. Na de regen is het eigenlijk nog warmer en benauwder. Maar ik mag niet klagen denk ik, aangezien het in Nederland slechter weer is? Maar ik ben zaterdag met twee nieuwe huisgenootjes en met Anne naar Punda geweest. Daar hebben we wat geluncht, geshopt en we zijn even langs de starbucks geweest. Daarna zijn we naar Saint Tropez geweest (is een zwembad aan zee) daar waren de andere. Toen hebben we daar nog even gezwommen en we hebben in de zee wilde dolfijnen gezien. Het waren er wel een stuk of 4 a 5. Hoe vet is dat? Ik zie dolfijnen elke dag, maar toch blijft het bijzonder om ze te zien. Zaterdag avond ben ik bijna met alle huisgenootjes uitgweest naar Bermuda. Aan het begin was het een beetje saai. Het regende ook weer, terwijl Bermuda gedeeltelijk buiten is. Ook kwam feest DJ Ruud niet, hij had zijn vlucht gemist. Maar aan het eind van de avond was het super gezellig. Ik heb weer een leuke avond gehad. Daarna moesten we natuurlijk weer langs trucky pan. Ik ben rond 5 uur gaan slapen.

Ook zondag was het niet heel erg mooi weer, dus ik ben thuis gebleven. Ik heb even met mijn ouders geskyped en er was weer een poolparty in ons huis. Van tevoren wist iedereen als dat dat een flop zou gaan worden, het werd door iemand anders georganiseerd. Maar uiteindelijk was het ook echt een flop, er kwam letterlijk geen hond! ’S Avonds mochten we gratis naar binnen, toen hebben we eindelijk weer eens gezwommen. Het zwembad is sinds de vorige poolparty gesloten vanwege de troep die in het zwembad zit. Nu mogen we ook al weer niet zwemmen. Maar schijnt aan het eind van de week weer te mogen.

Maandag mocht ik voor het eerst met dolfijnen zwemmen. Een dolfijnentrainer kwam vrijdag naar me toe om te vragen of met Dee Dee wilde zwemmen, aangezien het kind deze week naar huis was. Daar kon ik natuurlijk geen ‘nee’ op zeggen. Ik mocht het ook nog eens doen onder stagetijd om half 9 ’s ochtends. Het was echt ontzettend leuk! Ze voelen heel zacht en ze zijn echt heel lief. Vooral die therapie dolfijnen zijn nog liever! Ik mocht ook heel even met twee dolfijnen zwemmen en ik heb ook nog even gesnorkeld. Dat is ook echt heel erg gaaf, dan ga jij onder water en dan zwemmen ze gewoon met je mee. Ik heb natuurlijk de foto’s bijgevoegd! Enjoy!

Van het weekend heb ik nog geen plannen, het is hier een beetje afwachten hoe de verkiezingen gaan. De verkiezingen zijn a.s. vrijdag en dan worden er ook weer heftige rellen verwacht. Dus er werd al afgeraden om vrijdag weg te gaan. Van het weekend is het dus even afwachten hoe dit gaat lopen.

Nou ik ga proberen te slapen, heb namelijk een oorontsteking, dus ik heb afgelopen nacht niet geslapen van de pijn. Dus ik ga morgen toch maar even langs de huisarts. Dat gaat lekker hier zeg.

Bedankt weer voor het lezen allemaal! Ik blog jullie snel weer!

Ook allemaal weer succes met alles deze week!

Heeel veel liefsxxxx

• 18 Oktober 2012 - 07:55

Sary:

Hallo Lisanne
    Ik zit net je reisverslag te lezen maar je verhaal houdt op dat
    je met de auto achter een andere auto aanreed,moet je nog verder gaan of
    mis ik de helft?
    En van de dolfijnen heb ik ook niets gelezen.
    Hier in nederland is het echt herfst en veel regen.
    Verder weinig nieuws
    Ik hoor het wel van je
    groetjes van Joop en Sary

• 18 Oktober 2012 - 07:58

Sary:

Ik ben een beetje voorbarig geweest hoe het kan weet ik niet,maar
    ik heb nog een keer gekeken en nu staat het er wel op.
    Ik ga het nu verder lezen.
    groetjes van Sary

• 18 Oktober 2012 - 08:05

Lisanne De Snoo:

Hoi Sary,

Ja het stond er eerst niet goed op. Ik had mijn verhaal maar voor de helft gekopieerd.
    Ik heb het net aangepast, dus vandaar dat je het nu wel kan lezen!

Liefs

• 18 Oktober 2012 - 09:54

Mireille:

Wat een super leuke foto's!

• 18 Oktober 2012 - 10:08

Elly:

hoi Lisanne

Net je verslagen gelezen, volgens mij heb je een super tijd daar, eten en feesten en ook nog wat werken
    Wat een belevenis denk ik dat je met dolfijnen gezwommen hebt, de fotos zien er heel leuk uit
    Hier is ook het regen seizoen, alleen maar regen,maar bij jouw is het denk ik een stuk warmer
    Geniet nog maar en ik kijk uit naar je volgende verslag

groejes, elly