Zon, Zee & Strand
Blijf op de hoogte en volg Lisanne
20 November 2012 | Curaçao, Willemstad
Hoe gaat het allemaal in NL? Nog steeds koud?
Eerst zal ik jullie nog even vertellen over stage. Stage is nog steeds heel leuk. Ben een beetje begonnen met het maken van een script en een productieboek. Deze periode is het heel rustig, we hebben maar weinig kindjes. Ook heb ik gister een gesprek gehad met mijn stagebegeleider en mijn stagedocent via skype. Dat ging eigenlijk wel goed. Ze waren wel erg positief, dus daar ben ik blij mee!
In het weekend heb ik niet veel bijzonders gedaan. Ik ben met Aimee naar de Sinterklaasintocht (ja, ook hier op Curacao) geweest. Het was erg amateuristisch. Het zag er echt niet uit. Eerst kwam de stoomboot aan, nou dat leek op een piratenschip. Toen moesten we luisteren naar een kinderbandje die alleen maar Papiaments zong en sprak. Ze zongen niet eens Sinterklaasliedjes! Toen kwam Sinterklaas aan. Hij was wel blank, maar was ook wit gepoederd. En hij een staf van gefiguurzaagd hout! Oja alsof dat niet al erg genoeg was, waren de pieten ook nog eens andere kleuren geschminkt. Namelijk blauw, geel en rood. En het toppunt is, daar ben ik helemaal om half 7 voor opgestaan op ZATERDAG! Sinterklaas kwam namelijk al om 8 uur aan!
Daarna ben ik met Aimee een frapichino gaan drinken bij de starbucks! En daarna zijn we met het busje naar Mambo Beach gegaan. Daar lagen we al om half 11 te bakken in de zon! Het was echt een hele lekkere dag! Het was wel erg heet! 'S avonds heb ik voor de verandering even niks gedaan.
Zondag heb ik eerst even geskyped met mijn ouders. Daarna ben ik een paar huisgenoten en met Aimee naar, hoe kan het ook anders, het strand geweest. We zijn naar Cas Aboa geweest. Een heerlijk en mooi strandje! Alleen was het wel een beetje bewolkt. Aimee en ik hadden ons eigen eten mee. Een stokbroodje met kruidenkaas en pepernoten! Een rare gewaarwording hoor, pepernoten op het strand eten!
Ik heb dus een heerlijk rustig weekendje gehad voor de verandering! Het uitgaan heb ik even verruild voor mijn bedje! Ik was erg moe deze week.
Voor de rest heb ik vanaf december de auto voor mij alleen. Het werkte niet echt meer met de auto. Ik had ook vrij weinig de auto in het weekend, waardoor ik niet echt veel kan doen. Dus als ik straks de auto voor mij alleen heb, dan kan ik nog wat dingetjes ondernemen!
Vrijdag is er weer een poolparty bij ons thuis! Erg leuk! Hopelijk komen een paar andere interns van het CDTC ook!
Voor de rest heb ik nog geen plannen, maar waarschijnlijk zal het wel weer een dagje strand worden. Ik moet wel een beetje aan mijn kleurtje werken, want zo kan ik nog echt niet naar huis!
Nog een fijne week! & ik spreek jullie snel weer!
Heeel veeeel Liefsxxx
20 November 2012 - 22:52
Sary:
Hallo Lisanne
Hier weer een berichtje uit Velserbroek.
Het zal wel een vertoning geweest zijn met Sinterklaas en de zwarte pieten,maar
dat heb je dan ook weer eens meegemaakt.
Jonas vond sint en piet eng zoals hij alles op het ogenblik eng vindt.
Laura gaat prima op haar nieuwe school (al mist ze haar vriendinnetjes van haar oude school wel)
Hier verder ook een rustige tijd en heb niet veel nieuws.
Hier is het bijna 11 uur en ik ga nu naar bed en jij moet nog avondeten denk ik.
groetjes en liefs van Joop en Sary