Tropische regenbuien...
Blijf op de hoogte en volg Lisanne
25 November 2012 | Curaçao, Willemstad
Zo daar zit ik dan in mijn kamer op een vrije zondag. Vandaag regent het al de hele dag. qua temperatuur best lekker, maar hier is echt letterlijk niks te doen als het regent! Heel saai dus!
Ook heb ik geen internet op mijn kamertje, dus kijk ik maar de films die er al op staan.
Had ik trouwens al verteld dat ik ben verhuisd? Ik zit nu in een andere kamer. Deze is wel wat groter, alleen heb ik hier geen internet en het ruikt hier een beetje muf. Dus telkens zet ik mijn deuren maar wagenwijd open!
Van het weekend heb ik ook weer leuke dingetjes gedaan! Vrijdag ben ik samen met Aimee sushi gaan eten! Echt heerlijk! Konden we weer even wat vieren, want vrijdag zaten we alweer 3 maanden in Curacao. Vrijdagavond was ook weer de poolparty bij ons thuis! Een paar interns van het CDTC waren er ook, dus dat was erg gezellig! Wederom kon ik niet droog blijven. De eerste keer werd ik erin gegooid en de tweede keer ben ik nog vrijwillig gegaan. Na de tweede keer had ik het zo koud, dat ik maar ben gaan douchen in mijn kamer, daarna ben ik nog even terug gegaan.
Zaterdag ben ik met Aimee naar Lions Dive Beach geweest. Daar hebben we even geluncht. Een lekker omeletje met jus d’orange. Daar was ik wel even aan toe! Voor de rest hebben we lekker op ’t strand gelegen en we hebben nog gezwommen naar de zeeleeuwen en de haaien bij het Sea Aquarium. De zeeleeuwen hebben we wel gezien, maar de haaien (gelukkig) niet. We wilden ook nog naar de dolfijnen zwemmen (waar ik werk), maar de stroming was helaas te sterk, dus zijn we maar terug gegaan.
’S Avonds heb ik nog even film gekeken en ben ik vroeg gaan slapen. Ik had van half 11 ’s avonds tot half 11 ’s ochtends geslapen. Dus dat was wel even lekker!
Nu ben ik in mijn kamertje ook weer even film aan het kijken, want het is nog steeds slecht weer. Ik ga denk ik ook nog maar even aan school werken. Als je dan toch niks te doen heb hea! Ook xit ik nu in lange broek en een vest! Jaja ijskoud met 28 graden dus!
Binnenkort mag ik ook weer voor de tweede keer met dolfijnen zwemmen! Ze vroeg al met welke dolfijn ik wilde zwemmen. Andere interns zijn ook al wezen zwemmen. Dus daar kijk ik natuurlijk naar uit!
Voor de rest heb ik niet heel veel meer meegemaakt. Alles wordt een beetje normaal natuurlijk. Doordeweeks de hele week stage en dan in het weekend weer naar het strand. Het is voor mijn gevoel niet bijzonder wat ik mee maak. Het is gewoon geworden. Over twee weekjes heb ik dan de auto. Dan kan ik met Aimee nog onze laatste weekenden vol plannen met wat we nog willen doen. Want we hebben welgeteld nog maar 8 weekenden te gaan!
Mijn ouders hebben ook een pakketje op gestuurd, ik kan niet wachten tot het aankomt! Mijn snorkel zit erin en ook nog korte broeken en ook nog cadeautjes!!
Volgende wee is mijn lieve kleine broertje jarig! Dus dan ga iik ook nog even skypen! Echt heel leuk, want dan kan ik ook nog wat familie zien!
Ik heb voor de rest weinig nieuws, dus dan wens ik jullie nog een fijne avond en een fijne week!
Heel veel liefs weer vanuit een regenachtig Curacao!
26 November 2012 - 08:27
Sary:
Hallo Lisanne
Het weer wat je nu hebt,hebben wij iedere dag,dus je mag nog niet klagen.
Wij lopen al met onze winterjassen aan.
Wat betekent CDTC?
De tijd gaat zeker snel met nog maar 8 weekenden te gaan,volgens
mij kijk je er toch wel naar uit om weer naar huis te gaan.
Hier gebeurt ook weinig.
Hebben wel storm gehad en konden ook niet echt naar buiten.
Hier hoor je op het ogenblik sinterklaas en kerstliedjes door elkaar en
voor je het weet is het weer een jaar verder.
Groetjes en liefs weer van Joop en Sary. -
26 November 2012 - 16:54
Elly:
Hoi,
Ook even een berichtje uit een regenachtig Alkmaar
Wat gaat de tijd snel, voor je het weet ben je al weer thuis, wat leuk dat je voor de tweede keer met dolfijnen mag zwemmen, dat is een belevenis die je bijna nooit meemaakt
Nadia komt as vrijdag ook al weer thuis, dan is ze al weer 4 weken weggeweest
Ze zit nu op Samoa, dat is een eiland , het is daar prachtig maar wel primitief, ze heeft daar begreep ik een huisje op het strand
Geniet er nog maar van
gr elly